Keni parë në ëndërr sikur po i jepni makinës? Kjo gjë do t’iu ndodhë!

574
Në shumicën e rasteve, njerëzit nuk i mbajnë mirë mend ëndërrat që shikojnë.
Sipas ekspertëve, ju që jeni të sigurtë për atë që keni parë në ëndërr, sipas intv.al keni mundësinë për të parë shpjegimin. Po flasim për ëndërrën sikur po i jepni makinës.
Kjo gjë mund të tregojë për kontrollin e gjërave në jetë dhe frika për të marrë përgjegjësitë e veprimeve tuaja. Nëse jeni duke i dhënë makinës dhe nuk keni askënd me ju, pra jeni vetëm ju nuk mund të keni mbështetjen që ju nevojitet. 
Nëse po, mund të mbështeteni te njerëzit e gabuar, ose mund të merrni dikë për një udhëtim.