Jessica Alba kopjon motrat Kardashian?

532
Ajo është më të vërtetë origjinale.
Jessica Alba ka arritur në të njëjtën kohë të mënaxhoj firmën e sj, filmat dhe të rris dy vajzat e saj.
Por të dielën 34 vjeqarja ka kopjuar pak veshjet e Kendall dhe Kylie Jenner me një palë pantollona ngjitur për trupi.Sigal