Jennifer Aniston pret dy binjake, Violën dhe Avën

443
Jennifer Aniston befason me një lajm shumë të bukur. Artistja është në pritje të dy binjakeve. Jennifer, 46-vjeç, ka njoftuar që ka arritur më në fund të realizojë ëndrrën e saj.
Për shtatzëninë e Jennifer Aniston kishte kohë që flitej, por tani ka qenë vetë artistja që ka dhënë lajmin e shumëpritur.
Çifti i është drejtuar një klinike të specializuar dhe më në fund pas pothuajse një viti tentativash ka mbërritur lajmi. Edhe për emrat duket se çifti ka vendosur tashmë. Vajzat do të quhen Viola dhe Ava.
Sigal