Ja pse djersitja në nxehtësinë e verës i bën mirë trupit

654
Djersitja është një bezdi për disa njerëz, por sipas sipas ekspertëve është një pjesë e natyrshme e mbajtjes së trupit tuaj të shëndetshëm dhe shmangia mund të shkaktojë probleme shëndetësore.
Njerëzit zakonisht mbajnë ndezur kondicionerët, në mënyrë që të mundin të nxehtin, por kështu nuk ndihmojnë sitemin e tyre imunitar.
“Njerëzit duhet të ecin paralelisht me rregullat e natyrës.Vera është koha për të djersitur. Është një proces i natyrshëm për trupin për t’iu përgjigjur mjedisit të jashtëm”, shpjegojnë ata.
Djersitja e tepërt pa rimbushjen e trupit me ujë, elektrolite dhe kripë të shëndetshme, mund të jetë një gjë e keqe, por mos djersitja mund të jetë edhe më e keqe.
Kondicionimi i ajrit mund të shkaktojë infeksion të traktit të sipërm të frymëmarrjes, të shkaktojë ftohje, dhimbje të fytit, faringjit dhe madje edhe pneumoni.
Djersitja është gjithashtu një metodë e rëndësishme me të cilën lëkura ndihmon në eliminimin e toksinave nga trupi.
Sigal