Femrat zbulojnë sa gjatë duhet të zgjasin meshkujt në shtrat

743
Kur është fjala për seks, meshkujt dhe femrat duan ta arrijnë të njëjtën gjë në fund – orgazmën.
Por, për ata të cilët e kanë të vështirë të zgjasin shumë në shtrat, sesioni i seksit mund të jetë zhgënjyes për të dy personat.
Duke marrë parasysh këtë, kompania australiane ‘Prolong’ ka publikuar një numër të statistikave rreth asaj se sa besojnë femrat që seksi duhet të zgjasë – dhe përgjigjet ndryshojnë varësisht nga mosha.
Femrat ndihen se periudha ideale e zgjatjes së seksit është, mesatarisht, 16.07 minuta ku 45-54 vjeçarët raportojnë se periudha më e gjatë ideale e seksit është 17.3 minuta.
36-44 vjeçarët thonë se duhet 16.12 minuta.
Por, për fund, rreth 80% e zonjave të anketuara kanë thënë se iu intereson kualiteti i seksit po aq shumë sa iu intereson periudha sa zgjatë.
Sigal