Dëshironi jetë seksuale të zjarrtë? Duhet të keni këtë gjë në dhomën e gjumit!

677
Femrat thonë se nuk u pëlqen shumë drita në dhomën e gjumit.
Por, një pasqyrë para jush mund ta rregullojë këtë gjë. Duke pasur përballë një pasqyre gjatë kohës kur bëni seks do të keni kontakt të nxehtë me sy me partnerin. Shikoni njëri-tjetrin duke u zhveshur dhe duke e prekur njëri-tjetrin. Pra duke u parë në pasqyrë, ju do të eksitoheni më shumë se asnjëherë më parë.
Lëreni të dashurin tuaj të qëndrojë në këmbë apo të ulet pranë një pasqyre. Duke parë e procesin e seksit në pasqyrë, ekspertët e seksit thonë se do të eksitoheni të dy.
Sigal