Aktori i famshëm Schwarzenegger fle në rrugë (foto)

271
Aktori i famshëm Arnold Schwarzenegger postoi një foto duke fjetur poshtë statujës së vet prej bronzi, dhe shkruante me keqardheje: Si ndryshojnë kohët!

Arsyeja që e shkroi nuk ishte se ishte plakur, por sepse kur ai ishte guvernator i Kalifornisë inaguroi një hotel me statujën e vet përball hotelit, dhe drejtuesit e hotelit i thanë atij që mund të shkonte sa herë të donte të qëndronte në hotel, gjithmon do të gjendej një dhomë boshe për të. Kur ai nuk ishte më guvernator shkoi një ditë në hotel, por administratori nuk i dha një dhomë me argumentin se hoteli ishte i gjithi i rezervuar.

Ai mori një batanije dhe u shtri para statujës së tijë, donte ti jepte një mesazh njerëzve; imagjinoni kur isha guvernator atë më luteshin dhe më lëpiheshin, por tani që sjam më me post më harruan dhe harruan premtimin e dhënë. Po kohët kanë ndryshuar.

Mos i zër besë asnjëherë postit që ke, se vjen dita e humb dhe të gjithë ata që të rrinin mbrapa për interes as do t’ja dinë më për ty.