Zbulohet lista me kandidatët për gjyqtarë të Gjykatës Kushtetueses

175

Është zbuluar lista me 9 kandidatët që kanë shprehur interesin për të marrë vendet e lëna bosh në Gjykatën Kushtetues.

Pas shpalljes nga Kuvendi i Shqipërisë, në datën 4.3.2019, të hapjes së procedurave të aplikimit për vakancën e plotë për gjyqtarin e Gjykatës Kushtetuese që do të zgjidhet nga Kuvendi, kanë paraqitur kërkesën për shprehje interesi, si dhe dokumentacionin përkatës, kandidatët:

Arta Vorpsi
Avni Shehu
Elsa Toska
Fiona Papajorgji
Klodian Rado
Kostandin Kazanxhi
Mitat Dautaj
Ilir Mustafaj
Valbona Bala (Pajo)