Ujku kafshon fëmijën në kopshtin zoologjik të Tiranës

594
Eksperti i sigurisë, Fabian Zhilla ka postuar në facebook një rast sipas tij të rëndë në kopshtin zoologjik të Tiranës. “Sot ështe kafshuar nje femije i vogel nga ujku ne kopshtin zoologjik kur ka dashur ti japi nje biskote”, shkruan ai. “Perballe tmerrit, prindit i eshte dashur ta perballet nepermjet hekurave me shtazen e pa ndihmuar nga personeli…jo vetem kaq por nuk ju ofrua as ndihma e shpejt…dhe jo vetem kaq por ne spitale nuk gjendej vaksina perkatese”, shkruan Zhilla i cili ka demostruar edhe me foton e fëmijës së mitur të kafshuar nga ujku.
Sigal