Treni godet emigrantin në hekurudhën Gejvgjeli – Shkup

62
Sigal

Në hekurudhën Gjevgjeli – Shkup, në afërsi të Negotinës, dje një tren e ka goditur një person – emigrant.

Nga MPB thonë se personi ka marrë lëndime të rënda trupore, që janë konstatuar nga Spitali i Përgjithshëm në Kavadar.

Gjithashtu nga MPB thonë se është njoftuar Prokuroria dhe është kryer ekspertizë nga ekipi i stacionit policor në Negotinë.