Sarandë mbytet turistja polake në , ja emri i saj

458
Sigal

Një tjetër mbytje ka ndodhur sot në ujërat detare të Shqipërisë. Këtë herë viktima është regjistruar në Sarandë dhe ajo është një turiste e huaj, polake.

Mësohet se e mbytura, në rrethana ende të pa zbardhura është 52-vjeçarja, Noworycka Peter Iwona.