Milano, gjendet drogë në kuzhinë, shqiptari i sigurisë sulmon me arte marciale

600
Zbulohen 631 gr. kokainë në një apartament në piazza Sant’Apollinare në Milano. Dy roje sigurie me shtetësi shqiptare, 41 dhe 42 vjeç, janë arrestuar nga Policia. Agjentët e komisariatit Lerenteggio i kanë bllokuar ata rreth orës 11 të së shtunës që kaloi.
Policët erdhën në zonë pasi morën një mori ankesash nga qytetarë dhe tregtarë. Kur ata vunë re shqiptarin 41-vjeçar që doli nga rrugica 4, iu afruan, por ai, duke praktikuar arte marciale të përziera, ka reaguar me forcë duke i lënduar dy agjentët e policisë para se ta prangosnin.
Gjatë kontrollit në shtëpi, që bëri të mundur zbulimin e drogës dhe një mijë euro të fshehura në kuzhinë, në shtëpi hyri shqiptari tjetër. Ai nuk e kishte vënë re praninë e policisë.
Të dy rezultuan me precedentë dhe pasaporta u kishte skaduar.
Vetëm para një jave, prefektja e Milanos, Luciana Maorgese, kishte nënshkruar një protokoll për sigurinë në vendet e argëtimti dhe lokale ndërmjet subjekteve dhe organizatave që përfaqësojnë kategoritë e operatorëve të klubeve të natës dhe shërbimet e kontrollit në dyqane.
Në marrëveshje janë përcaktuar disa pika që do të parandalopjnë episode të rrezikshme në diskoteta, sidomos ato që kanë të bëjnë me dhunën, drogën dhe alkolin.
Sigal