I riu shqiptar ndjek dhe përdhunon gjermanen në shkollë

555
Një 24-vjeçar shqiptar është arrestuar nga policia në qytetin e Hanoverit pasi dyshohet se ka përdhunuar një shtetase gjermane.
I riu me origjinë shqiptare sipas hetimeve të zhvilluara thuhet se është futur në apartamentin e saj dhe e ka tërhequr atë në shkallët e bodrumit të një shtëpie për të kryer kështu aktin e turpshëm.
Atje ai keqtrajtoi viktimën, e cili ka mundur t’i shpëtojë fillimisht, por që më pas është ndjekur nga shqiptari i cili e ka përdhunuar në një kamp të një shkolle afër. Dëshmitarët që kanë vënë re sulmin, kanë njoftuar njoftuan policinë.
Zyrtarët arrestuan të dyshuarin në oborrin e shkollës. Policia po kërkon tani dëshmitarë të tjerë, veçanërisht një burrë që kishte shkuar për një shëtitje me qenin e tij, i cili kishte parë të gjithë skenën.
Sigal