Gjendet arsenal i armësh që u përdorën ndaj policisë në Lazarat

389
Gjendet një sasi arsenali armësht që janë përdorur në sulmin mbi policinenë më 24.06.2015 në Lazarat ku mbeti i plagosur efektivi i forcave RENEA, Ibrahim Basha dhe u plgosën dy efektivë të tjerë.
Policia pas një pune profesionale duke përdorur edhe metodat arriti të zbulonte në një pusetë uji arsenslin e armëve. Brenda pusetes janë evidentuar arme dhe municione luftarake. Sipas policisë armët e gjetura janë disa automatikë “Kallashnikovë” dhe një sasi municioni. Kontrollet dhe zbulimet e tjera në lidhje me këtë çështje pritet të vijojnë nga policia. Mes armëve të gjetura është edhe një armë e tipit ‘bazuka’, kundërtank 
Ky është arsenali i dytë i armëve i gjetur në Lazarat. Sipas policisë dyshohet se ky arsenal është përdorur në sulmin ku mbeti i vrarë efektivi i Reneas, Ibrahim Basha dhe u plagosën dy efektivë të tjerë. Pritet të kryhen ekzaminime për të zbuluar gjurmët. 
Sigal