Të rinjtë po braktisin Facebook në favor të Instagram dhe Snapchat

564
Sigal

Adoleshentët po braktisin rrjetin social Facebook dhe me shpejtësi. Destinacioni i tyre kryesor është rrjetit social i fotografisë po në pronësi të Facebook, Instagram, sipas një ankete të Piper Jaffray.

Adoleshentët po braktisin rrjetin social Facebook dhe me shpejtësi. Destinacioni i tyre kryesor është rrjetit social i fotografisë po në pronësi të Facebook, Instagram, sipas një ankete të Piper Jaffray.

Vetëm 1/3 e të rinjve përdorin Facebook njëherë në muaj. Kjo është një rënie e ndjeshme nga 52% e tyre që përdornin Facebook dy vite më parë.

Për më tepër Facebook është rrjeti social më pak popullor tek të rinjtë duke u kaluar edhe nga Twitter dhe Snapchat siç e dëshmon edhe grafiku i paraqitur.

Ende fakti që Instagram po dominon mbi rivalët e tjerë është një lajm i mirë për Facebook.