Mziu: Kamza nesër voton për kandidatët për deputet

126
Largimi i sektit mavi i së keqes që ka kapluar gjithë Shqipërinë, mbetet qëllimi i vetëm i Partisë Demokratike !
Ky motiv na bashkon, na bënë më të zjarrët, na jep forcë dhe shpresë.
M
Thellësisht kemi fituar sepse shpirti jonë i lirë, i çiltër, ka prevaluar mbi çdo meskinitet dhe hatërmbetje të vogla.
Garat e brendëshme tona të PD, dëshmojnë demokraci dhe promovojnë vlera e burime njerëzore.
I tillë është edhe votimi i ditës së nesërme.
Pak emra janë në garë, por shumë të tjerë, intelektual, qëndrestar dhe aktivistë të shquar mund t’na përfaqësonin po aq denjësisht.
Respekte dhe mirënjohje të thellë për kontributin dhe emrin e secilit.
Të shkojmë të bashkuar drejt betejës kundër të keqes dhe mjerimit në ballafaqimin e datës 25 prill.
Ajo është sfida jonë kryesore.
Ajo është fitorja e demokratëve dhe shqiptarëve.
Urime dhe suksese të gjithëve !
Lista e kandidatëve :
1. ALFRED HALILAJ
2. BILBIL BAJRAKTARI
3. DHIMITER VATA
4. MUNIR SHEHU
5. TOMORR KOTARJA
6. XHELAL MZIU
7. YLBER VATA
Ju ftojmë nesër në orën 10.00 deri 18.00 në votime në Kamëz. ✌✌✌
SQARIM !
🔵 Ç’do anëtarë i Partisë Demokratike që është dakord me të gjithë kandidatët shënon me ❌ tek kutia (KONFIRMOJ TË GJITHË KANDIDATËT).
🔵 Ç’do anëtarë i Partisë Demokratike që mendon se njëri prej tyre nuk e përfaqëson mund ta kontestoj me shenjën ❌ paralel emrit të tij (VETËM NJË KANDIDAT).
Sigal