Inagurohet “Niket” Dardani”, Basha: Cilësi e standard europian

    396
    Kreu aktual i bashkisë së Tiranës Lulzim Basha ishte i pranishëm sot në inagurimin e shkollës ‘Niket Dardani’ në kryeqytet nga ku shprehu bindjen se cilësia dhe standardet e të gjitha projekteve të bashkisë janë sipas modelit europian.
    “Sistem ngrohjeje, palestër komode dhe ngrohje me sistemin paletë janë kushtet që do të shtojnë volumin e nxënësve në shkollat e kryqytetit”- tha Basha gjatë një dalje për mediat pas ceremonisë së inagurimit. Basha shtoi gjithashtu se qeveria e ardhshme e bashkisë do të ketë gati projektet në tavolinë dhe nëse nuk mungon dëshira gjithcka do realizohet sipas planeve që Basha dhe grupi i tij kanë krijuar.
    Janë rreth 50-60 kantiere në të cilët vazhdon puna dhe ju ftoj të gjithëve ju media që të vëzhgoni që po punohet dhe dop të punohet deri në ditët e fundit për realizimin e projekteve përfundoi kreu i PD duke i ururar nxënësit për shkollën e re.
    Sigal