Gjyshja 100 vjeçare kuzhiniere feston me ushqimin e parapëlqyer Ditëlindjen

486
Sigal

Gjyshja e tre fëmijëve dhe e dy nipërve Mary-Emerson i ka bërë ato në pjesën më të madhe të jetës së saj. Ditëlindjen e saj të 100 familjarët e kanë festuar në një mënyrë të mrekullueshme duke krijuar numrin e Ditëlindjes me paninet që ajo vetë prej vitesh i gatuan.

Por 100-vjeçarja thotë: ‘E kam shijuar gatimin dhe pjekjen e këtyre panineve prej shumë vitesh dhe shpresoj se njerëzit janë kënaqur prej tyre. Unë ende gëzohem duke i bërë ato, me pak ndihmë. Një nga çastet e mia të preferuara kur preferoj t’i gatuaj sot është Krishtlindja me mbesën time, Naomi’.

Tregon se çelësi i sekretit në përgatitjen e këtyre salsiçeve është mishi i mirë i sallamit dhe njëkohësisht edhe prerja e tyre në racione shumë të vogla.

Maria, e Stansted, Essex, lindi para kohe me Jean motrën e saj binjake në vitin 1919 dhe as nuk pritej të jetonte ashtu si edhe motra e saj e cila vdiq në vitin 1981 ndërsa Maria arriti tëe mbijetonte.

“Kam jetuar një jetë të mirë”, tregon ajo./mirror.co.uk