Genci Gjokutaj: Më 14 Maj e gjithë Himara në votime për të shpëtuar të gjithë Shqipërinë

163
Sigal

Kandidati per Kryetar Bashkie ne Himare Fredi Beleri eshte arrestuar 2 dite para zgjedhjeve! KM eshte ekzekutori i ketij arresti! Urdherdhenese eshte Mafia e tokave te grabitura ne bregdet dhe pastruesit e parave me to! Prandaj me 14 Maj e gjithe Himara ne votime per te shpetuar veten dhe te gjithe Shqiperine!