Kryeministri kërkon të ndryshojë Kushtetutën për 6 ditë, Dylgjeri: PD dhe LSI kanë të drejtë. Nuk është çështje barre…

450
Sigal

Nga Ylli Dylgjeri:

Rama kërkon të ndryshojë Kushtetutën për 6 ditë!!!

Kërkova në Google se çmund të bëhet për 6 ditë ?
Përgjigja: Për 6 ditë mund te ngelesh vetëm shtatzëne!
Edhe kjo barrë, kur është gruaja pjellore.

Po Bibla çthotë?
Kështu Perëndia krijoi njeriun simbas shëmbëlltyrës së vet, simbas shëmbëlltyrës së Perëndisë; Ai krijoi mashkullin e femrën. Zanafilla 1:27Atëherë Zoti Perëndi formoi njeriun nga pluhuri i tokës, i fryu në vrimat e hundës një frymë jete, dhe njeriu u bë një qenie e gjallë. Zanafilla 2:7
Pra i fryu njeriut te vrimat e hundës, Jo si Rama që i fryn në vesh Murrizit & Co!

PD dhe LSI kanë të drejtë. Nuk është çështje barre…