Ironizon publicisti Ylli Dylgjeri: KUJDES, Rama mund të imitojë Tursun Pashën!

780
Sigal

Gazetari dhe publicisti Ylli Dylgjeri me anë të një postimi në rrjetin e tij social “Facebook”, ka ironizuar Kryeministrin Rama duke e krahasuar me figurën e Tursun Pashës nga romani “Kështjella” i shkrimtarit Ismail Kadare

Ja postimi i plotë 

KUJDES, Rama mund të imitojë Tursun Pashën!

Rama mund ti hedhë deputetet e infektuar me Covid në Kuvend për të arritur nr. votave ne 30 Korrik!
Eshte njëlloj si Tursun Pasha që hidhte kafshë të infektuara te romani “Kështjella” e I. Kadaresë për
të marrë kështjellën