Ministri i Financave, Ahmetaj: Ja si do të ndahet buxheti 2017

551

Ministri
i Financave, Arben Ahmetaj ka bërë publike përmes një postimi në rrjetet
sociale se si do të ndahen të ardhurat e buxhetit të vitit 2017.

“Buxheti 2017, të ardhurat 7.6% më
shumë se 2016. Investimet, rreth 5% e PBB. 100 milionë dollarë për rritjen e
pagave dhe pensioneve. 20 miliardë lekë për reformat”, ka thënë Ahmetaj.
 
Një ditë më parë, sërish përmes një statusi ministri i
Financave vlerësoi se buxheti 2017 është më optimali në 25 vite.