Xhemal Veizaj/ Optimizmi ziente në poezinë e bukur të poetit, kurse hidhërimi rridhte në jetën e tij

855
– Në vitin 1962 boton poezitë e para në gazetën “Z. Rinisë”, “Drita”, në revistën “Ylli”
Sigal

– Leja e krijimtarisë dhe debati me Kadarenë për romanin “Dasma”

– Punët e rënda në një kantier ndërtimi në Fushë – Krujë, në hidrocentralin e Ulzës, në Shkopet. 

-Naum Prifti, shkrimtari që e afroi dhe i vuri në dukje talentin

-Botimet me tregime “Tokë e lashtë, njerëz, të rinj”, dhe “Purpuranti” i dhanë famë
….
Për më tepër lexoni Gazetën Telegraf…