Sihanuku kishte 6 gra, por Monika me të cilën fjeti në Pallatin e Brigadave ishte më e bukura

1067
Sigal

Historia e princit të Kamboxhias, që herë jetoi si mbret dhe herë si azilant i vendit të tij. Pse e donte Enveri Sihanukun dhe si i provokonte Monika burrat e shtetit shqiptar

Norodom Sihanuku ka një histori të çuditshme dhe të bukur, por njëkohësisht edhe të tmerrshme. Kohët e fundit në Francë, drama e njohur, “Historia e tmerrshme e Sihanukut”. Vazhdoi tetë orë dhe organizatorët e ndanë atë në tre pjesë. Përveç të tjerave, Sihanuku kishte shije për gratë dhe u martua më tepër se gjashtë herë. Natyrisht, gruaja e tij më e bukur ishte Monika, ajo që erdhi në Shqipëri, me të cilën ai fjeti në Pallatin e Brigadave. Atë natë Sihanuku dhe gruaja e tij e bukur u fotografuan disa herë duke u puthur dhe duke u larë në banjon e këtij pallati mbretëror. Norodom Sihanuk është futur në librin e rekordeve Gines (Guinness) në vitin 1941 edhe si njeriu që ka mbajtur shumë poste shtetërore të ndryshme.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf