Ikmet Bramo:Ju tregoj 4 hidrocentralet ku u flijuan 26 punëtorë për t’i dhënë dritë Shqipërisë, çfarë ndodhi kur ikën inxhinierë

750
Sigal

Intervista/ Flet Inxhinieri i 4 hidrocentraleve i quajtur “ujku i tuneleve”, Ikmet Bramo: Mehmet Shehu dhe Qirjako Mihali interesoheshin edhe për ushqimin

Ndërtimi i Hidrocentralit të Fierzës dhe Komanit, u bënë me një frymë optimiste, ku punëtorët, inxhinierët, teknikët e drejtuesit e lartë, u miqësuan aq shumë me njeri-tjetrin, sa që u bënë si vëllezër të një familje të madhe”. Kështu u shpreh dje, inxhinieri dhe drejtuesi i lartë i kantiereve të hidrocentraleve, të Shqipërisë, Hikmet Bramo, i cili nënvizon, se shprehja më e bukur që i pëlqen, është ajo që thotë: “Më mirë ndiz një qiri, se sa të shash errësirën”.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf