VIDEO/ Vendosi të luajë me rinocerontin, ja çfarë përgjigje merr

188
Një shofer është sulmuar online pasi bëri veprime të rrezikshme më një rinoceront.
Një makinë grip po ecte ngadalë por befas i afrohet shumë pranë kafshës. Ajo nevrikoset dhe e sulmon.