Vendi i parë me korsi shpejtësie për këmbësorët

335
Për herë të parë në Liverpool, është krijuar korsia e shpejtësisë për këmbësorët. Vendimi u mor pas hulumtimeve që dolën në përfundim se 47% britanikëve e cilësojnë ecjen e ngadaltë si shumë të bezdisshme.

Hapja e kësaj rruge do të mundësojë që përdoruesit e saj të shpejtojnë përmes turmave. Hulumtimi zbuloi gjithashtu se britanikët bezdiseshin nga shtyrja mes turmave, nga njerëzit që bisedonin në mes të rrugës dhe pushtuesit e trotuareve.
Sigal