Trump për ish-kryekëshilltarin e tij: Steve Bannon ka “humbur mendjen”

643
Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, deklaron se ish-strategu i fushatës së tij elektorale Steve Bannon “humbi mendjen” pasi humbi punën në Shtëpinë e Bardhë.
Presidenti kundërshtoi Bannon pasi u citua në një libër të ri që përshkruante një takim midis z. Trump dhe grupit të tij të rusëve si “tradhtar”.
Rusët i kishin ofruar Donald Trump Jr-së informacione të dëmshme për Hillary Clinton në takimin e qershorit 2016.
Citimi i zotit Bannon shfaqet në një libër të ri nga gazetari Michael Wolff.
“Steve Bannon nuk ka të bëjë fare me Presidencën time.Kur u shkarkua, ai humbi mendjen, “tha Trump në një deklaratë të mërkurën.
“Steveu bë pjesë e stafit pasi mposhti shtatëmbëdhjetë kandidatë”, vazhdoi ai.
“Tani që nuk është më pjesë e tij, Steve po e kupton që fitorja nuk është aq e lehtë sa duket. Steve kishte shumë pak të bënte me fitoren tonë historike, ajo ishte meritë e burrave dhe grave të harruara të këtij vendi”.
Sigal