Të riut i buzëqesh fati, gjen në fund të liqenit “thesarin” plot stoli dhe medalje

308

Një peshkatar që në vend të grepit përdorte magnet për të kapur metale ka gjetur një kasafortë plot stoli dhe medalje ushtarake në fund të një liqeni.

Adam Hastings, 22 vjeç,  i buzëqeshi fati kur me magnetin e tij kapi një kasafortë në liqen në një park të Cheltenham.

Brenda kasafortës kishte disa ora, medalje ushtarake, bizhuteri si dhe disa letra.

Adami mendon se kasaforta është hedhur në ujë nga grabitësit.