Tani ju mund të keni një veturë të re Porsche për vetëm 3,000 dollarë

530
Ju mund të zgjidhni cilindo nga veturat për këtë çmim.
Porsche në New York ka njoftuar për programin Porsche Passport ku klientët mund të marrin cilëndo nga modelet e Porsche për ta ngarë për vetëm 3,000 dollarë amerikan në muaj.. Në kuadër të këtij programi, klientët mund të zgjedhin njërin nga 22 modelet në dispozicion pa u brengosur për numrin e kilometrave të shpenzuara.
Përveç modeleve standarde, Porsche ofron edhe modelet 911 Carrara S, Panamera 4S, Macan GTS, dhe Cayenne S E-Hybrid.