Sfidon vdekjen, i riu lahet pak metra larg vullkanit

447
Duket e pabesueshme po qarkullon në rrjet. Një djalë është parë duke notuar në një ishull në Hawai, kur kishte shpërthyer vullkani.
Valët e shtyjnë drejt vullkanit por ai vazhdon të notojë, madje ka marrë dhe shkopin për të bërë foto.
Pamjet janë shpërndarë nga fotografi Kawika Singson që ka nxjerrë më parë foto nga vullkani Kilauea në Ishullin e Madh.
Sigal