Qëllohen me armë dy makina të EULEX-it në veri të Kosovës

242

Ngjarja është konfirmuar nga zëdhënësja e EULEX-it, Gragana Salomon. Automjetet ishin të blinduara, ngjarja ka ndodhur në Leposaviç dhe nga të shtënat me armë zjarri nuk ka pasur viktima