Parlamenti britanik miraton sulmet kundër terroristëve të ISIS

463
Parlamenti britanik autorizon sulmet ajrore kundër rebelëve të shtetit islamik. 397 deputetë kanë votuar pro sulmeve kundër shtetit islamik dhe celulave të tij ndërsa 223 deputetë të parlamentit e kanë kundërshtuar këtë gjë.
Parlamenti Britanik ka mundur të sigurojë shumicën e votave dhe tashmë pritet të autorizojë sulmet ajrore kundër terroriste sa më shpejt.
Kryeministri David Cameron e ka argumentuar këtë gjë si një aksion kundër mostrave mesjetare, është një nga gjerat që do të mbajnë vendin tonë të sigurt.
Sigal