Panik në Bruksel, gjendet një pako e dyshimtë

386
Pas alarmit për një pako të dyshimtë, mesohet se është evakuuar një stacion metroje në Bruksel. Alarmi në fjalë është dhënë pas konstatimit të një pakoje të dyshimtë të afërsi të një stacioni metroje në Simonis. Nuk ka ende të dhëna të sakta rreth ngjarjes, ndërkohë që policia bëri evakuimin dhe nisi hetimet. 
Si masë paraprake u bë edhe ndalimi i qarkullimit të trenave dhe të autobusëve.
Sigal