Një xhiro në transportin publik në të gjithë botën

445
Në të gjithë botën transporti publik është më i përdoruri dhe në të hipin nga të gjitha shtresat e shoqërisë.
E mes tyre padyshim që ka persona që nuk njohin vlera të bashkëjetesës, apo janë të detyruar të veprojnë në mënyrë të gabuar nga halli apo nga pavetëdija.
Pavarësisht rrethanave në rrjete sociale qarkullojnë pafund foto të situatave nga më të çuditshmet që ndodhin brenda autobusëve apo trenave që shpërbejnë për transport publik.


Sigal