Lëviznin me “Benz” me targa shqiptare dhe sirena policie në Itali, dy të rinjtë…

62
Sigal

Dy shtetas shqiptarë janë arrestuar nga policia italiane, teksa lëviznin me mjetin e tyre në zonën e Teverolës.

Sipas mediave italiane, shqiptarët 26 dhe 34 vjeç lëviznin të qetë në rrugët e qytetit me një makinë tip “Mercedez” me targa shqiptare, mbi të cilën kishin instaluar dy sirena policie.

Pikërisht kjo ka qenë arsyeja që “Benz”-i u ndalua dhe shqiptarët përfunduan pas hekurave.