Kishin intervistuar presidentin ukrainas, Rusia “ultimatum” mediave

140
Sigal

Rusia paralajmëron mediat që të mos raportojnë intervista me presidentin ukrainas

Mbikëqyrja ruse e komunikimit ka paralajmëruar mediat ruse që të përmbahen nga raportimi i një interviste me presidentin ukrainas Volodymyr Zelenskyy, duke thënë se kishte nisur një hetim në mediat që kishin intervistuar liderin ukrainas.

Një deklaratë e shkurtër e shpërndarë nga mbikëqyrësi në mediat sociale dhe e postuar në faqen e saj të internetit tha se një mori mediash ruse kishin bërë një intervistë me Zelenskyy.

“Roskomnadzor paralajmëron mediat ruse për domosdoshmërinë që të përmbahen nga publikimi i kësaj interviste”, tha ai, pa dhënë një arsye.