Italia në zi/ Kërdia e 24 orëve të fundit

378
Sigal

Italia regjistroi 541 vdekje sot, krahasuar me 686 të shtunën dhe 20.648 pacientë të ri u regjistruan si të prekur me CO VID-19, njoftoi Ministria e Shëndetësisë.

Të shtunën, 26.323 njerëz u sëmurën, që është gjithashtu një rënie prej pak më pak se 6.000 krahasuar me një ditë më parë, raporton Reuters.

Kujtojmë se Italia është një nga vendet më të prekur nga pandemia Covid19.