Ish Senatori Bob Dole nderohet me Medaljen e Artë të Kongresit

392
Në ceremoni morën pjesë Presidenti Donald Trump, Nënpresidenti Mike Pence, Kryetari i Dhomës së Përfaqësuesve Paul Ryan, 

Kryetari i shumicës republikane në Senat Mitch McConnell, drejtuesja e demokratëve në Dhomën e Përfaqësuesve Nancy Pelosi dhe drejtuesi i demokratëve ne Senat Chuck Shumer.
Trump DoleTrump DoleTrump DoleTrump DoleTrump DoleTrump DoleTrump Dole