Hoteli më i veçantë në botë

605
Të gjithë investitorët hedhin miliona për të ofruar kushte komode e luksoze në hotelet e tyre dhe për të joshur klientën.
Gjithsesi, duket se gjetja më e bukur është në Islandë, në ‘5 milion Star Hotel’, që është ndoshta hoteli më i veçantë në botë.
Dhomat e këtij hoteli janë ndërtuar në natyrë dhe ofrojnë një relaksim të vërtetë për frekuentuesit.
Një natë në njërën nga dhomat e këtij hoteli kushton rreth 2000 euro, por kjo nuk i ka penguar aspak njerëzit t’i frekuentojnë.


Sigal