‘Dënoi’ mjellmat që po çiftoheshin në publik, shpallet në kërkim vajza

156
Sigal

Pasi abuzimi ndaj kafshëve është i dënueshëm në çdo vend të botës, policia po përpiqet të gjurmojë një vajzë. Ajo shkelmoi dy mjellma, të cilat dukej se po çiftëzoheshin në një kanal të premten pasdite. Ky veprim është komentuar nga një grup prej më shumë se 10 persona, të cilët mund të shihen duke u mbledhur rreth buzës së ujit në Limehouse, Londra Lindore, përpara se një vajzë të shkelmojë mjellmat. Andy Cox nga Policia Metropolitane tha: Pamje të tmerrshme. Mizoria ndaj kafshëve është një tregues i shumë sjelljeve të tjera të mbrapshta dhe një prirje drejt formave të tjera të dhunës. Disa shikues u hutuan nga pamjet dhe menduan se vajza po përpiqej të ndante mjellmën. Duket se vajza mund të jetë përpjekur dhe për mirë pasi një person shkroi: Këta individë po përpiqeshin të ndalonin që një mjellmë të sulmonte një tjetër. Ata nuk po sulmonin mjellmën! Ndërsa një tjetër tha se ato po çiftëzoheshin.