Vajza, ja si të dalloni nëse partneri juaj është marrëzisht i dashuruar pas jush

169
Sigal

Të falësh dhe të dhurosh dashuri është gjëja më e bukur që dikush mund të bëjë, por ekzistojnë mënyra të ndryshmë sesi burrat dhe gratë e shfaqin dashurinë për njëri tjetrin. Ndaj dhe ne vendosëm të ndajmë me ju disa veprime/“truke” sesi të dalloni nëse partneri është marrëzisht i dashuruar me ju:

1. Ai do t’ju dëgjojë. Burrat sillen si fëmijë me njerëzit që duan. Kur ata janë të pasionuar për diçka ose për dikë që duan, ata u japin përqendrim të plotë. Nëse ata ju duan, çdo gjë që ju thoni do ta marrin parasysh.

2. Çdo lidhje kërkon luftime për të gjetur gjendjen e tyre të vërtetë dhe dashurinë. Nëse një njeri me të vërtetë ju do, ai do të luftojë me ju dhe për ju. Ai po investon kohën dhe zemrën e tij me ju.

3. Sakrifica për lumturinë tuaj. E ku ka gjë më të bukur sesa dikush që ju bën të lumtur.  Kjo mund të jetë një nga shenjat më të mëdha që tregon se një njeri me të vërtetë ju vë para çdo gjëje tjetër.

4 .Gjithcka për të mos ju humbur. Një njeri që është në dashuri me ju do të luftojë për ta mbajtur atë dashuri. Ai ndjehet me fat që ka dashurinë tuaj dhe do që të tregojë të njëjtën gjë. Për të, humbja do të ishte dhimbja më e keqe. Kjo është arsyeja pse ai bën gjithçka në fuqinë e tij për ta parandaluar atë.

5. Krenar për arritjet tuaja. Krenaria që ndjen për ju do të jetë disi e ngjashme me atë që një nënë ndihet ndaj fëmijës së saj. Nuk ka konkurrencë në dashuri dhe kështu ai kurrë nuk do të ndihet i kërcënuar nga ju.

6. E bukur përgjithë jetën;  edhe në ditët tuaja më të këqija. Pa marrë parasysh nëse keni një ditë të keqe, ai do t’ju dojë për personin që ju jeni dhe jo pamjen tuaj. Nëse dikush ju do vërtetë ai shkon zemrën dhe jo pamjen.

7. Kujdeset për familjen dhe miqtë tuaj.  Ai do të kuptojë se sa të rëndësishme janë për ju familja dhe miqtë tuaj e do t’u japë atyre respekt të barabartë.

8. Kujdeset edhe për detajet më të vogla. Fundja detajet bëjnë diferencën dhe nëse dikush ju do vërtetë ai do kujdeset edhe për detaijn më të vogël.

9. Të jetë sentimental e të ndajë me ju jetën e tij private. Meshkujt zakonisht nuk duan të tregojnë dobësinë e tyre, por ai do të jetë ndryshe rreth jush. Ai nuk do të ketë frikë të të tregojë anën e tij të ndjeshme e të ndajë frikërat/ dobësitë me ju.