Dashuri në kohë lufte, ikin nga Siria një ditë pas dasmës

454
Dashuri në kohë lufte: Pavarësisht frikës nga bombardimet, ky çift të rinjsh sirianë nuk ka humbur shpresën dhe dëshirën për të buzëqeshur. Fotografia e tyre, të përqafuar në tren drejt Gjermanisë po bën xhiron e botës. Ata u larguan nga vendi i tyre një ditë pas dasmës.
“Ky është muaji jonë i mjaltit”, – kanë shkruar dy të rinjtë duke qeshur me udhëtimin e tyre drejt të ardhmes.
Ka qenë vetë drejtori i organizatës humanitare Human Rights Wacht, Robert Bouckaert i cili publikoi fotografinë në rrjetin social në Twitter, dhe menjëherë fotoja është ripostuar më mijëra herë.
Sigal