Alienët ekzistojnë, por njerëzimi nuk është gati / Deklarata e ish shefit të sigurisë izraelite : Trump ishte në prag të zbulimit të tyre

374
Sigal

Ish shefi izraelit i sigurisë hapësinore thotë se të alienët ekzistojnë, njerëzimi nuk është gati

Kjo “Federatë Galaktike” me sa duket ka qenë në kontakt me Izraelin dhe SHBA për vite me radhë, por po e mbajnë veten sekret për të parandaluar histerinë derisa njerëzimi të jetë gati.

A ka kontaktuar Shteti i Izraelit me alienët?

Sipas gjeneralit në pension izraelit dhe profesorit aktual Haim Eshed, përgjigjja është po, por kjo është mbajtur e fshehtë sepse “njerëzimi nuk është gati”.

Duke folur në një intervistë, Eshed – i cili shërbeu si shef i programit të sigurisë hapësinore të Izraelit për gati 30 vjet dhe është tre herë fitues i Çmimit të Sigurisë së Izraelit – shpjegoi se Izraeli dhe SH.B.A. kanë punuar të dy me të alienët për vite.
Dhe kjo në asnjë mënyrë nuk u referohet emigrantëve, pasi Eshed sqaron ekzistencën e një “Federate Galaktike”.

Ish shefi i sigurimit hapësinor 87-vjeçar dha përshkrime të mëtejshme saktësisht se çfarë lloj marrëveshjesh janë bërë midis alienëve dhe SHBA-së, të cilat gjoja janë bërë sepse ata dëshirojnë të hulumtojnë dhe kuptojnë “strukturën e universit”. Ky bashkëpunim përfshin një bazë të fshehtë nëntokësore në Mars, ku ka përfaqësues amerikanë dhe të huaj.

Nëse është e vërtetë, kjo do të përkojë me krijimin e Forcës Hapësinore të Presidentit amerikan Donald Trump si dega e pestë e forcave të armatosura të SHBA-së, megjithëse është e paqartë se sa kohë ka vazhduar kjo lloj marrëdhënie midis SHBA-së dhe raportuar të saj aleatë jashtëtokësorë.

Por Eshed insiston që Trump është i vetëdijshëm për ta dhe se ai ishte “në prag” të zbulimit të ekzistencës së tyre. Sidoqoftë, Federata Galaktike thuhet se e ndaloi atë për ta bërë këtë, duke thënë se ata dëshironin të parandalonin histerinë masive pasi ata mendonin se njerëzimi kishte nevojë të “evoluonte dhe të arrinte një fazë ku ne do të … kuptojmë se çfarë është hapësira dhe anijet kozmike”, raportoi Yediot Aharonot.