Agjencia serbe e lajmeve Tanjug.rs është hakuar gjatë ditës së sotme

460
Agjencia serbe e lajmeve Tanjug.rs është hakuar sërish gjatë ditës së sotme.
Vetë tanjug ka njoftuar se është hakuar për herë të dytë, vetëm disa orë më parë kur hakerët kishin vendosur stemën e UÇK-së në ballinën e uebsajtit.
“Në ballinë, është vendosur flamuri kuq e zi me stemën e të ashtuquajturës Ushtria Çlirimtare e Kosovës dhe mbishkrimi ‘Kosova është Shqipëri’”, thuhet në njoftimin e tanjugut.
Sigal