Zjarri merr përmasa të frikshme në Velipojë, rrezikohet jeta e pushuesve

61

Ka më shumë se dy ditë që një zjarr me përmasa të pa parashikueshme ka pushtuar zonën e Rrjolles në Velipoje, duke shkaktuar frikë dhe panik te pushuesit të cilët kanë zgjedhur këtë vend për të kaluar pushimet.

Sipas dëshmitarëve në zonë, era që po fryn po e ndihmon zjarrin të përhapet me shpjejtësi të madhe.

Akoma nuk dihet nëse shteti ka marrë masa për tju gjendur afër banorëve të zones të cilët ndihen të kërcënuar nga përhapja e flakëve.