Xhelal Mziu: Gëzuar festën e madhe të Fiter Bajramit!

125

Gëzuar festën e madhe të Fiter Bajramit!
Pas një muaj përkushtimi e sakrifice të besimtarëve për Krijuesin, si festën e mëshirës së Zotit ndaj nesh dhe devotshmërinë tonë ndaj Atij!
Fiter Bajrami është simbol i sakrificës, besimit dhe shpresës!
Vlera e kësaj dite na nxit për më shumë falje dhe tolerancë!
Sakrifica e çdo agjëruesi shërbeftë për ardhjen e shpresës dhe triumfin e së mirës ndaj të keqës! Dita e triumfit mbarëqytetarë po troket! Amin