VIDEO/ Punonjëset e seksit kapen mat në Urën e Dajlanit, ja si tre vajzat i ‘peshkojnë’ klientët

88
Sigal

Tre punonjëse seksi janë filmuar poshtë Urës së Dajlanit, duke lëvizur jashtë orës policore të vendosur nga qeveria për të parandaluar pandeminë e COVID-19.

Siç shihet në pamje, ato përpiqen që të ndalojnë ndonjë makinë me qëllim ushtrimin e prostitucionit.

Gjatë pandemisë, policia deklaron se për shkaqe ekonomike, disa akse janë kthyer në vendet kur shumë shtetase ushtrojnë prostitucionin.

Ura e Dajlanit është e njohur si vendi ku shumë vajza dalin për ndaluar shoferë të ndryshëm dhe ushtruar prostitucion.