Veliaj flet për Selitën e vogël: E gjithë zona ka nevojë për studim

456
Kryetari i Bashkisë së Tiranës deklaron se situata pranë Selitës së Vogël do të menaxhohet nga emergjencat civile dhe prefekti. Duke nënvizuar se leja e ndërtimit nuk do të zbardhet Veliaj paralajmëroi se javën e ardhshme do të bënte publike dosjet e lejeve të ndërtimit që janë dhënë nga parardhësi i tij
Më tej ai shtoi se e gjithë zona ka nevojë për një studim dhe se javën tjetër

Erion Veliaj: “Situatën po e menaxhojmë nga emergjencat civile dhe prefekti. E gjithë zona ka nevojë për një studim. Leja është dhënë nga ish komuna e Farkës. Ajo leje nuk do zbardhet kurrë do mbetet e pa zbardhur. Javën tjetër do publikojmë leje të tjera.
Sigal