Trup të tonifikuar në verë? Konsumoni këto ushqime që të ndiheni gjithë kohës të ngopur

341
Të hash apo të mos hash! Shumë njerëz përjetojnë situata ankthi apo depresioni që shoqërohen me dëshirë të madhe për të ngrënë. Situata të tilla janë të pashmangshme në të vërtetë, ndaj është më mirë që të paktën të zgjidhni ato ushqime që u reduktojnë urinë.
1-Një kos për shembull pa sheqer është zgjidhje e mirë. Po kaq edhe kos me copëza frutash.
2-Një copë djath i stazhinuar, por jo me shumë kripë. (30 gr)
3-Kafeja po ashtu, ndihmon në reduktimin e urisë dhe rrit metabolizmin.
4-Lëng frutash sidomos për faktet e ndërmjetme (zemer) është ideale. Përzieni si të doni frutat dhe pini një gojë prej tyre.
5-Përdorni vajin e ullirit, në sallatëra të freskëta apo gatime të tjera. Vaji i ullirit ka një sasi të madhe të ushqyesve thelbësorë të aftë të luftojnë ankthin për ushqimin.
Sigal